Για ιδιοκτήτες τουριστικών ακινήτων

Καλωσορίσατε στη Rentado

Τον αξιόπιστο συνεργάτη προώθησης & διαχείρισης τουριστικών ακινήτων.

Είστε ιδιοκτήτης ακινήτου που αναζητάτε να μεγιστοποιήσετε τα έσοδά σας αναθέτοντας το ακίνητό σας σε έναν αξιόπιστο συνεργάτη;

Στη Rentado θα σας βοηθήσουμε να πετύχετε τους στόχους σας.

Ποιοί είμαστε

Η Rentado είναι μια αξιόπιστη εταιρεία διαχείρισης ενοικιαζόμενων ακινήτων, με ισχυρή παρουσία στην αγορά του τουρισμού. Ειδικευόμαστε στη διαχείριση και την προώθηση τουριστικών ακινήτων, στοχεύοντας στην υψηλότερη κερδοφορία και πληρότητα.

Η ομάδα μας αποτελείται από επαγγελματίες του τουρισμού με πάνω από 15 χρόνια εμπειρίας στο χώρο, με πάθος για την επίτευξη εξαιρετικών αποτελεσμάτων.

Γιατί να επιλέξετε τη Rentado;

Στη Rentado γνωρίζουμε ότι η διαχείριση μιας ενοικιαζόμενης ιδιοκτησίας μπορεί να είναι χρονοβόρα καθώς και προκλητική διαδικασία.

Οι υπηρεσίες μας περιλαμβάνουν:

Προώθηση ακινήτου

Ετοιμάζουμε λεπτομερή και σαφή καταχώρηση του ακινήτου σας και προωθούμε την ιδιοκτησία σας παρέχοντας επιπλέον διαφήμιση μέσα από το δικό μας website www.rentado.gr, επιπροσθέτως της ανάρτησης του ακινήτου στις διαδεδομένες πλατφόρμες όπως η Airbnb, Booking, Vrbo, Tui Villas, Holiday Lettings, Marriott Homes and Villas. Γίνεται έξτρα διαφήμιση μέσα από μεγάλες διαφημιστικες πλατφόρμες του διαδικτύου πέρα από τις διαδεδομένες πλατφόρμες για τα βέλτιστα αποτελέσματα.

Καθορισμός τιμών ενοικίασης

Η ομάδα μας θα προτείνει τη βέλτιστη τιμή ενοικίασης χρησιμοποιώντας σύγχρονα εργαλεία στατιστικής και διερεύνησης της αγοράς, για να μεγιστοποιήσετε τα κέρδη σας.

Άριστη εμπειρία επισκεπτών

Φροντίζουμε για κάθε λεπτομέρεια, εξασφαλίζοντας ότι οι επισκέπτες θα έχουν μια αξέχαστη διαμονή, θα αξιολογήσουν το να επιστρέψουν στο μέλλον για να επαναλάβουν την εμπειρία, καθώς και το κατάλυμα θα δεχθεί υψηλή βαθμολογία.

Διαφανείς αναφορές

Σας παρέχουμε ειδική πρόσβαση σε όλα τα οικονομικά στοιχεία και δεδομένα, έτσι ώστε να είστε ενήμεροι συνεχώς για την αποδοτικότητα του ακινήτου σας, αλλά και να διασφαλίζεται εμπράκτως το καθεστώς της απόλυτης οικονομικής διαφάνειας, την οποια έχουμε ως οδηγό και κεντρική φιλοσοφία στην αναπτυξιακή μας πορεία. Επίσης όλα τα οικονομικά δεδομένα μπορούν να παρέχονται σε όσους χρήστες θέλουμε (ιδιοκτήτες, λογιστή κτλ).

RENTADO BUSINESS PARTNERS

ΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΜΑΣ

Επιλέγοντας τη Rentado επιτυγχάνετε:

Μεγιστοποίηση κερδών

Η έμπειρη ομάδα μας θα σας βοηθήσει να πετύχετε τα υψηλότερα δυνατά κέρδη από την ενοικίαση του ακινήτου σας, καθώς χρησιμοποιεί σύγχρονα εργαλεία στατιστικών και διερεύνησης της αγοράς.

Εξοικονόμηση χρόνου & ενέργειας

Αναλαμβάνουμε όλες τις απαραίτητες διαδικασίες προβολής και προώθησης του ακινήτου σας, έτσι ώστε εσείς να επικεντρώνεστε σε αυτό που αγαπάτε.

Επαγγελματική επικοινωνία & εξυπηρέτηση

Η δέσμευσή μας στα εξαιρετικά αποτελέσματα εξασφαλίζει μια θετική εμπειρία τόσο για εσάς όσο και για τους επισκέπτες σας. Κύριο μέλημα μας είναι η ανθρωποκεντρική εξυπηρέτηση. Είμαστε σε συνεχή επικοινωνία με τον φιλοξενούμενο, εξυπηρετώντας τον, λύνοντας του τυχόν απορίες και βοηθώντας τον σε οποιοδήποτε απροσδόκητο γεγονός κατά την διάρκεια της παραμονής του στο κατάλυμα, έτσι ώστε να μεγιστοποιηθεί η πρόθεση του για θετική κριτική. Ταυτόχρονα ο ιδιοκτήτης να μην ενοχλείται με την καθημερινότητα του επισκέπτη αν αυτό δεν κριθεί απαραίτητο.

Οι πελάτες μας

Ανακαλύψτε τι λένε οι ικανοποιημένοι πελάτες μας για τη Rentado.

5/5
Όταν ξεκίνησε πριν ένα χρόνο η συνεργασία μας με την ομάδα της Rentado,η προσδοκία μας ήταν η καλύτερη εκπροσώπηση της βίλας μας από τον οικοδεσπότη. Με τον επαγγελματισμό τους στις κρατήσεις, το έμπειρο και καλοσυνάτο προσωπικό της Rentado κατά την άφιξη των επισκεπτών και την παρουσίαση της κατοικίας, καθώς και τη συνεχή έγνοια σε όλη την διάρκεια της διαμονής τους, συμβάλλει στην άψογη συνεργασία μας αφού ο σκοπός είναι αυτός: ξεκούραστες διακοπές σε ένα όμορφο και καθαρό περιβάλλον, με τις ανέσεις του Villa Rizes και την προσδοκία να σας ξαναδούμε.
Βασίλης Βρέντζος
Rizes Villa
5/5
Μετά από πολλά χρόνια εμπειρίας στον τουριστικό κλάδο και έχοντας αλλάξει ήδη δύο γραφεία διαχείρισης βιλών κατέληξα να συνεργαστώ με την Rentado, μιας και με κέρδισε η αξιοπιστία τους η συνέπειά τους και το πάθος τους για τη δουλειά τους. Με τον επαγγελματισμό που τους διακατέχει καταφέραμε να πετύχουμε τα μέγιστα οικονομικά αποτελέσματα για την βίλα μου. Τους ευχαριστώ ιδιαίτερα για την άψογη συνεργασία.
Στέλιος Σταματογιαννάκης
Ali Vafi’s Villa

Η επιτυχία σας είναι προτεραιότητά μας